Denne webshop er ikke aktiv.

Fri fragt over 399 DKK  /  Betal med Mobilepay i checkout

Tilbage til webshop

Bagom Cocktail Univers

Hos Cocktail Univers ønsker vi at bringe nye tiltag ind i branchen. Vores vision er at gøre din hjemmebar fuldt udstyret, hvor du kan eksperimentere og have alt, hvad du skal bruge til at lave lækre cocktails ned til det mindste stykke garnish. Det vil sikre dig en god aften med dine gæster, hvor I kan nyde de bedste cocktails på både smag og i udseende. Det er vigtigt, at det alt sammen spiller, og derfor tænker vi hele tiden i, hvordan din hjemmebar kan forbedres. 

Cocktail Univers startede af Michael Valentin og Kim Duus. Michael har været i branchen i 17 år og har en lang erfaring som bartender rundt omkring i Danmark samt daglig leder. Kvalitet er vigtigt for Michael, samtidig med at han har fuldt ud styr på, hvad der skal til i den perfekte bar. 

Kim har flere virksomheder bag sig, og han har en særlig passion for cocktails. Han elsker at udforske mulighederne i en cocktail og er god til at finde leverandører, så vi kan få de bedste produkter ud til kunderne. 

I dag er der kommet flere cocktailbartendere til, som er sindssygt dygtige og er klar på nye udfordringer. 

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af alt det udstyr, du skal bruge til din hjemmebar. Det er alt fra det rette garnish til cocktailblandinger og de lækreste sirupper. Vi gør os umage for hele tiden at være up to date med de nyeste varer på markedet, som kan forbedre din oplevelse med at lave drinks og cocktails derhjemme. Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i orden, samtidig med at det skal være nemt for dig. Drinks er ikke mere en luksus, man køber, når man er ude, det er nu muligt at lave alverdens spændende cocktails hjemme hos dig selv i dine vante omgivelser. Du behøver ikke engang være den store bartender for at lave dem – det har vi sørget for at hjælpe dig med. 

Når du bestiller hos os, kan du være helt sikker på, at dig og dine gæster ikke går ned på kvalitet, men er sikret en god aften med cocktails og det helt rette garnish.

Her på siden kan du også holde dig opdateret med vores nyeste produkter, hvor der måske er noget, der kan friste. Hvis du har spørgsmål vedrørende produkterne, kan du altid kontakte os. 

Har du spørgsmål til os?
Så skriv gerne en mail til os på: 

Michael@cocktailunivers.com eller Kim@cocktailunivers.com